Skip to main content
Fleet Sales chez BMW.

Bedrijfswagens.

Als zelfstandige, vrij beroep of KMO geniet u bij DAVO van gepersonaliseerd advies en sterke condities.

CONTACTEER UW DAVO FLEET-ADVISEUR VOOR BEDRIJFSWAGENS.

Johan Boelen

Johan Boelen

Fleet & Mobility Manager

0475 860 743

johan.boelen@davo.net.bmw.be

DAVO FLEET ONTBIJTMEETINGS.

Ontbijtsessies Actieplan: ‘Vergroening van mijn wagenpark’

ONTBIJTSESSIES ACTIEPLAN 2022: ‘VERGROENING VAN MIJN WAGENPARK’

DAVO organiseerde dit jaar al 20 ontbijtsessies rond de nieuwe fiscaliteit voor bedrijfswagen in haar BMW-concessies te Tongeren en Sint-Truiden.  Hieraan namen 250 zaakvoerders en fleetbeheerders deel.  DAVO gaat nu nog een stap verder en organiseert ontbijtsessies waar we concreet het Actieplan ‘Vergroening van mijn wagenpark’ toelichten. 

Kiezen we resoluut voor elektrisch of is plug-in hybride een volwaardige optie?  Of blijven we bij diesel/benzine?  De complexiteit van de federale fiscale wetgeving gecombineerd met de gewestelijke taksen maakt het voor bedrijfsleiders niet makkelijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van wagens.  Naast deze fiscale argumenten zijn er ook praktische aspecten, zoals de laadinfrastructuur, de energieprijzen en milieu-overwegingen.

Schrijf u of uw collega nu in via deze link

ONTBIJTSESSIES 2021 AUTOFISCALITEIT, DE AFTERMOVIE.

Veuillez activer les cookies pour accéder au contenu

Bedrijven die hun wagenpark met DAVO vergroenen.

Tricore.

Tricore.

Tricore, Kuringersteenweg 304/4, 3500 Hasselt

Wij zijn geen probleemoplossers, wij voorkomen ze!
Tricore beheert de IT-infrastructuur van haar klanten op een zo proactief mogelijke manier. Wij verkopen niet enkel hardware, software en clouddiensten aan onze klanten, wij volgen ook alles continu op de voet op. Vanaf het moment dat er iets begint af te wijken van de standaard, dan sturen we bij. Zo zorgen we voor meer continuïteit en stabiliteit. Geen enkel bedrijf kan zich namelijk de dag van vandaag nog grote pannes of beveiligingslekken permitteren in de concurrentiele wereld waarin we leven.

Stijn Derison en Robin Wauters, managing partners: Aangezien wij regelmatig bij onze klanten over de vloer komen, is mobiliteit voor ons natuurlijk zeer belangrijk. Onze onderneming is sinds de start 4,5 jaar geleden, uitgegroeid van 3 mensen tot een team van 12. Dan dwingt een degelijk wagenpark beleid zich uiteraard op. Een jaar geleden zijn we in zee gegaan met BMW DaVo Sint-Truiden voor de eerste twee wagens. Het was vanaf de start duidelijk dat zij dezelfde normen en waarden hanteren als ons. Open en transparante communicatie met een zeer klantgerichte aanpak. Mede hierdoor hebben we de beslissing gemaakt om ons wagenpark te gaan uniformiseren tot één merk en één model voor onze medewerkers. Daar zijn uiteraard wel wat eisen aan verbonden. Aangezien zij veel materialen meenemen naar klanten, hebben we nood aan een degelijke kofferruimte maar ook onze ecologische voetafdruk mag niet uit het oog verloren worden. Wij hebben een jong en gepassioneerd team bij Tricore en dat moeten onze wagens dan ook uitstralen.
Dit bracht ons dan ook zeer snel bij de BMW 320e Touring Plug-in Hyrbide die de perfecte combinatie is voor professioneel en familiaal gebruik alsook in de vrije tijd (sportief door zijn 204 pk en extra veel ruimte met zijn 1 420 liter kofferinhoud). De eerste zes wagens zijn ondertussen in bestelling en dat aantal zal alleen maar groeien. We hebben hier met DAVO en BMW dan ook de perfecte partner voor de toekomst gevonden.

E-power®.

E-power®.

Tegelrijstraat 175 Nieuwerkerken

e-power® ontwerpt en bouwt betrouwbare, hoogwaardige en innovatieve stroomgroepen voor tal van sectoren over de hele wereld.  Vandaag kan e-power® rekenen op een sterk team van meer dan 85 medewerkers en heeft het een solide netwerk van b2b-partners in meer dan vijftig landen. Zo bestaat het klantenbestand uit toonaangevende telecombedrijven, spoorwegmaatschappijen, brandweerkorpsen, netbeheerders, steden en gemeenten, grote bouwondernemingen, verhuurbedrijven, humanitaire en niet-gouvernementele organisaties.

 

Leen Van Impe, HR & Facility Director: “Door onze sterke huidige en toekomstige groei, niet alleen organisch, maar ook door overnames, is de nood groot om de structuur van onze organisatie te hervormen. Het is daarom een belangrijke uitdging erover te waken een aantrekkelijke werkgever te zijn. Ons wagenpark bestaat uit een mix van lichte vracht dieselvoertuigen die dringend aan vervanging toe zijn. De sector waarin wij werken vraagt steeds verder naar ontwikkelingen en innovaties, dus we trekken de lijn graag door waar mogelijk binnen ons HR-beleid.  We wensen onze Directors en Managers een kwalitatief voertuig aan te bieden dat niet alleen bij de uitoefening van hun job een belangrijke meerwaarde kan bieden, maar ook binnen hun privé-leven. DAVO heeft ons geholpen bij het opstellen van een carpolicy die sterk gericht is op duurzaamheid, en ook mooi aansluit bij de uiteindelijke keuze van de wagens. We hebben beslist om enkel nog Plug-In Hybride wagens aan te bieden, waarbij de BMW 320 E Berline en Touring en de Mini Countryman als eerst aan bod komen. DAVO heeft ons, telkens voor een hele week, de 3 hybride modellen ter beschikking gesteld, zo kon elke Director en Manager de modellen uitgebreid testen. Dit was een leuke extra voor onze werknemers en op die manier konden we ook open met hun het aanbod van onze Fleet bespreken. Daarnaast voorzien we ook sterk te investeren in een laadinfrastructuur op het bedrijf en bij de medewerkers thuis, om zo de hybride technologie optimaal te benutten”.

A&B partners.

A&B partners.

Jaarbeurslaan 21, 3600 Genk - Parklaan 22, 2300 Turnhout

De kernactiviteit van A&B partners blijft ‘het financieel en juridisch ontzorgen van de ondernemer’.   A&B partners is bovendien gespecialiseerd in het proactief begeleiden van ondernemers bij het starten, de groei en de overname/overdracht van hun bedrijf. 

Werner Vanstipelen, zaakvoerder: “Ons wagenpark van een 20-tal wagens, dat voornamelijk uit diesels bestond, was na 4 jaar aan vervanging toe.  We hebben even getwijfeld, maar de fiscale- en praktische voordelen van Plug-in-Hybrides zijn echt wel belangrijk. Bovendien, na een aantal testritten met de BMW Plug-in-Hybrides X1 en X2 waren onze medewerkers onmiddellijk enthousiast. De gevoelige daling van de “voordelen-alle-aard” voor de medewerkers heeft deze keuze alleen maar versterkt.  En het is de ideale voorbereiding naar full-electric binnen 4 jaar. DAVO heeft ons prima geholpen om hiervoor een plan uit te werken”.

LOGIS Opleiding en Advies.

LOGIS Opleiding en Advies.

Industrieweg-Noord 1119, 3660 Oudsbergen - Mouterij 12 D, 2550 Waarloos

LOGIS is een opleidings- en adviescentrum voor logistieke functies. In de opleidingscentra in Oudsbergen en Waarloos als op de site van de klant verzorgt LOGIS opleidingen voor het veilig en efficiënt werken met bedrijfstransportmiddelen (bvb. heftrucks, graafwerkers, mobiele kranen…). Eveneens verleent LOGIS advies inzake logistieke veiligheid.

 

“Onze salesadviseurs en instructeurs zijn de ganse dag op de baan en maken bijgevolg heel wat kilometers.  Van nature zijn we de ganse dag met transport bezig, dus de keuze van de juiste wagens is bij ons een praktisch maar ook een gevoelig thema.  En dat heeft DAVO van in het begin goed begrepen en heeft hier perfect op ingespeeld.  Aangezien onze bestuurders de baan op gaan met heel wat demo- en trainingsmateriaal viel onze keuze op de BMW Plug-in-Hybrides, een mix van 3-reeks Touring en X3.  Beide types zijn de ideale combinatie voor professioneel gebruik gecombineerd met familie en vrije tijd”.

De nieuwe BMW Active Tourer 225e xDrive en 230e xDrive

Bedrijfswagen in de kijker: de nieuwe BMW Active Tourer 225e xDrive en 230e xDrive.

100% Plug-in Hybride en 100% aftrekbaar

Ruimtelijke functionaliteit, kenmerkend BMW rijplezier en een extreem vooruitstrevende aanpak kenmerken de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het premium compacte segment straalt visuele dynamiek en imposante aanwezigheid uit door BMW's duidelijke designtaal. Zijn fundamenteel vernieuwde interieur combineert een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden met een moderne geometrie en een BMW Curved Display in de stijl van de BMW iX. Bovendien loopt de nieuwe 2 Reeks Active Tourer voorop als het gaat om innovaties op het gebied van aandrijflijn, bestuurdersassistentie, besturing/bediening en connectiviteit. 

Ontdek meer
Fleet Newsletter

Fleet Newsletter

Klik hier om onze maandelijkse fleet newsletter te ontvangen.

Ik schrijf me in
Réservez un essai.

Réservez un essai.

Réservez ici
alt

Rendez-vous vente.

Visioconférence
BMW afspraak

Rendez-vous atelier.

Réservez ici
BMW contact

Suivez nos actualités.

Vers les news
Top